Over Polly Breur

Pold'rvisie is het bureau van Polly Breur (1970).Polly's werk bevindt zich op het kruispunt van media, communicatie, fondsenwerving en goede doelen. Die combinatie zorgt voor een indrukwekkend netwerk in deze sectoren. Dat blijkt wel uit de notering in de  ‘Hot Hundred’. De 100 invloedrijkste filantropiespelers van Nederland aldus De Dikke Blauwe, de Filanthropium Jaargids. 


Na de School voor de Journalistiek gaat Polly aan de slag bij Stichting Vluchteling. Daar leert ze zeven jaar lang het klappen van de zweep en doet ze veel kontakten op in alle media. In 2003 start Polly haar eigen bureau. Vanwege haar ervaring en netwerk komen al snel de grote goede doelen. Zo begeleidt Polly campagnes voor onder meer Oxfam Novib, Unicef, War Child en de Samenwerkende Hulporganisaties (SHO). 

Polly kan projecten opzetten en managen. Een communciatieplan schrijven en uitvoeren, een campagne bedenken of aansturen. Ze is inzetbaar als interim adviseur of manager. Overziet graag het geheel en denkt altijd vanuit de verschillende disciplines. Je inleven in alle partijen. "Dit is de boodschsap die mijn opdrachtgever wil vertellen maar is dat interessant genoeg voor die talkshow? Sluit de oproep aan bij de doelgroep? Bereiken we zo wat we willen? Er ligt een goed plan maar hoe krijgen we de hele afdeling nog mee. Ook het aansturen en binnen de lijnen houden van reclamebureaus of productiebedrijven behoort tot de vaste taken.

 


Met haar enthousiasme, creativiteit en professionaliteit krijgt Polly het voor elkaar. Goedlachs, maar ondertussen…..alle touwtjes in handen. En hart voor de goede zaak. Niet voor niets werkt Pold'rvisie voornamelijk voor ideële organisaties, want oprechte betrokkenheid bij de zaak is een voorwaarde.


Daar waar passie en professionaliteit elkaar raken, daar is Pold'rvisie onmisbaar.
Bel of mail voor een vrijblijvend gesprek.